Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de zanahoria en rodajas (2-3 cm)
- 100 g de puerro en rodajas (2-3 cm)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 65 - 70 g de jamón serrano en dados
- 50 g de vino de Jerez seco
- 800 g de lentejas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- 50 g de arroz de grano redondo
- 800 g de caldo de ave (a temperatura ambiente)
- 15 - 20 g de vinagre de jerez (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1342 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 818.8 mg
Alternatieve recepten
Garbanzos a la catalana
35 min
Lentejas guisadas
50 min
Garbanzos con arroz
35 min
Garbanzos con chistorra
40 min
Garbanzos encebollados
40 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Lentejas con arroz
40 min
Macarrones integrales con lentejas
30 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Pasta con judías blancas
40 min
Sopa de arroz y garbanzos
30 min
Judías blancas a la toscana
35 min