Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de zanahoria en rodajas (2-3 cm)
- 100 g de puerro en rodajas (2-3 cm)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 65 - 70 g de jamón serrano en dados
- 50 g de vino de Jerez seco
- 800 g de lentejas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- 50 g de arroz de grano redondo
- 800 g de caldo de ave (a temperatura ambiente)
- 15 - 20 g de vinagre de jerez (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1342 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 818.8 mg
Alternatieve recepten
Lentejas guisadas
50 Min
Garbanzos con chistorra
40 Min
Garbanzos a la catalana
35 Min
Lentejas con arroz
40 Min
Alubias con tomate y cúrcuma
30 Min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 Std. 50 Min
Guiso de judías con salchichas
25min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Garbanzos con arroz
35 Min
Garbanzos encebollados
40 Min
Ensalada templada de judías blancas y verdes con pasta
30 Min
Lentejas con setas y morcilla
3u.