Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de repollo blanco cortado en trozos regulares (del tamaño de un huevo)
- 100 g de pimiento rojo
- 100 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de jamón serrano en dados
- 150 g de calabacín pelado y en trozos
-
100
g de salsa de tomate
of 100 g de tomate frito - ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 864 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Guarnición de lombarda
30min
Judías verdes con tomate
45min
Repollo salteado
25 min
Acelgas con patatas
45min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Acelgas con tomate
30min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min
Acelgas en adobillo
40min