Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de jamón serrano en dados
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 500 g de acelgas (en trozos de 4 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 771 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 Min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 Min
Acelgas en adobillo
40 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 Min
Judías verdes con tomate
45 Min
Repollo salteado
25 Min
Espinacas con patatas
30 Min
Acelgas con patatas
45 Min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 Min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 Min