Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharada de aceite de oliva
- 70 g de vinagre balsámico
- 80 g de vino blanco
- 80 g de miel
- 20 g de mostaza de Dijon
- 1 cucharada de romero fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo
- 4 lomos de salmón fresco (150 g c/u)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de calabacines
- 1 cucharada de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
35 min
Salmón con puré de manzana y coles de bruselas
30 min
Salmón con salsa de naranja
25 min
Merluza al curry con arroz y brócoli
45 min
Salmón con costra de almendras y pappardelle con espárragos
35 min
Dados de salmón al vapor con salsa de aguacate
20min
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
45 min
Atún con pesto de almendras y aceitunas
20min
Filetes de trucha en papillote
30 min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30 min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 min