Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 800 g borrego limpo cortado em cubos
- 20 g azeite
- 1 c. sopa de colorau
- 2 dentes de alho
- 200 g vinho branco
- 2 pés de salsa
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
Guisado
- 800 g batata nova s/ casca
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 100 g cebola
- 20 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 10 cebolinhas novas
- 2 c. sopa de mostarda
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Eiwitten
- 42.1 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 63.8 g
- Verzadigd vet
- 23.4 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 470.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldeirada de peixe
45min
Ensopado de cabrito
40min
Feijoada de porco com feijão-preto
12h 50min
Arroz de lingueirão
2 Std. 35 Min
Favas guisadas
50min
Ensopado de Borrego
3h
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Ensopado de borrego
1h
Feijoada
1h 10min
Caldeirada de cabrito
2 godz. 50 min
Feijoca com entrecosto
1h