Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g amêijoas
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ dourar
- 350 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 400 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- 50 g pimento vermelho em conserva cortado em pedaços
- 1 piripíri
- 300 g esparguete fino
- 250 g miolo de vieira
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2234.4 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1593.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amêijoas à Bulhão Pato
2h 40 min
Sapateiras gratinadas
40min
Camarões à guineense
25 Min
Filetes de polvo com arroz de feijoca
1h 10min
Arroz de marisco
45min
Arroz de tomate
30min
Petit Gateaux de frutos secos e chocolate
25 Min
Arroz de amêijoas à algarvia
2h 30 min
Linguini com camarão e cogumelos
40min
Roupa velha
25 Min
Linguini com amêijoa
40min
Arroz de polvo
1h 15min