Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g amêijoas
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ dourar
- 350 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 400 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- 50 g pimento vermelho em conserva cortado em pedaços
- 1 piripíri
- 300 g esparguete fino
- 250 g miolo de vieira
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2234.4 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1593.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 Min
Caril de camarão com vieiras e arroz de coco
55 Min
Arroz de amêijoas à algarvia
2h 30min
Pastéis de sapateira
2h
Coq au vin
35 Min
Massa rica com vitela
50 Min
Frango com cogumelos em vinho tinto
45 Min
Linguini com amêijoa
40 Min
Risoto de corvina e amêijoa
50 Min
Arroz de salmão, espargos e ervilhas
30 Min
Massada de cherne
40 Min
Vitela guisada com massa
9h 20min