Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g hortelã
- 450 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 15 g salsa
- 50 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1500 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 250 g pão de véspera cortado em fatias muito finas
- 8 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1578 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Sopa alentejana
30 Min
Polenta de favas
45 Min
Tomatada de ovos
35 Min
Sopa de tomate com feijão
40 Min
Caril minuto
45 Min
Pudim de ervilhas com cenoura
1h 25min
Salada de grão e tomate com molho de hortelã
10min
Açorda de alheira e grelos
35 Min
Açorda de tomate
20 min
Tomatada com ovos escalfados
55 Min
Bacalhau com espargos e camarão
1 Std.
Açorda de bacalhau com tomate
25min