Compatibele versies
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 100 g chalota cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 150 g vinho branco
- 30 g azeite
- 1 limão, só a raspa
- 2 c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- ½ c. chá de piripíri em pó (optioneel)
- 200 g azeitonas verdes s/ caroço
- 800 g água
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) s/ casca, cortada em rodelas
- 400 g lombo de bacalhau fresco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 Min
Pescada com batatas ao vapor
40min
Meia-desfeita da avó Anica
35 Min
Peru de Natal Recheado
19h
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40min
Polvo guisado
55 Min
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25 Min
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 Min
Salmão à portuguesa
45min
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45min
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2h
Tortilha de bacalhau com todos
1 Std.