Compatibele versies
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 100 g chalota cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 150 g vinho branco
- 30 g azeite
- 1 limão, só a raspa
- 2 c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- ½ c. chá de piripíri em pó (optioneel)
- 200 g azeitonas verdes s/ caroço
- 800 g água
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) s/ casca, cortada em rodelas
- 400 g lombo de bacalhau fresco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Carapaus alimados
24sa
Robalos com feijão-verde
30min
Bacalhau fresco com arroz, espinafres e molho de limão
30min
Coq au vin
1 godz. 30 min
Espetadas mistas de peixe em alecrim com molho de iogurte e limão
1 godz.
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1 godz.
Arroz de tamboril
35min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1 godz.
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40min
Dourada ao vapor com salada de batata
35min
Pescada com batatas ao vapor
40min