Compatibele versies
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 100 g chalota cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 150 g vinho branco
- 30 g azeite
- 1 limão, só a raspa
- 2 c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- ½ c. chá de piripíri em pó (optioneel)
- 200 g azeitonas verdes s/ caroço
- 800 g água
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) s/ casca, cortada em rodelas
- 400 g lombo de bacalhau fresco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Bacalhau fresco com arroz, espinafres e molho de limão
30 Min
Douradas ao vapor
40 Min
Robalo a vapor com molho de lima
35 Min
Frango ao vapor com manteiga picante de coentros
35 Min
Peixe ao sal aromatizado
1h 35min
Salada de batatinhas e truta
35 Min
Dourada recheada com pesto de coentros
50min
Bacalhau com crosta de amêndoa
1 Std. 15 Min
Espetadas de frango com arroz selvagem
5h 50min
Robalos com feijão-verde
30 Min
Dourada ao vapor com salada de batata
35 Min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 Min