Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di rafano fresco, pelato, a pezzi
- 200 g di cipolle rosse, a metà
- 500 g di funghi champignon, piccoli, a metà
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 3 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1200 g di acqua
- 300 g di polenta, macinata fine, (cottura 4 min.)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile, naturale
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2345 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus
5min
Quiche di asparagi
1h
Lasagne verdi
1h 15 min
Pisco Sour
10min
Hummus
10min
Parmigiana di melanzane
2h
Bucatini all'amatriciana
45 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Torta speziata al cioccolato
Geen beoordelingen
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3h 10min
Quiche di porro
1h 45 min
Muffin di mela e limone al vapore
1h 5 min