Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di rafano fresco, pelato, a pezzi
- 200 g di cipolle rosse, a metà
- 500 g di funghi champignon, piccoli, a metà
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 3 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1200 g di acqua
- 300 g di polenta, macinata fine, (cottura 4 min.)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile, naturale
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2345 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Torta di Linz
Geen beoordelingen
Chana masala
45p
Lasagne
2 Std.
Riso casimiro
45p
Crema marocchina di fave
35p
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35p
Risotto ai funghi porcini con brie
35p
Zuppa di arance e zucca
35p
Curry thailandese veloce con pollo
40 min
Risotto al limone e spinaci
30p