Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 30 g limon suyu
- 300 g ton balığı, konserve, süzülmüş
- 1 ançüez
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
-
85
g labne (bk. öneri)
of süzme yoğurt - 40 g çekirdeksiz siyah zeytin
- 15 g kapari, turşu, süzülmüş
- ¼ tk karabiber
- tuz, damak tadına göre
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1013 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 18.4 g
Alternatieve recepten
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Çırpılmış Yumurta Akı
10min
Turplu krem peynir
10min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15min
Rozbif
5h 30 min
Tart Hamuru
10min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1 Std.
Glazür
10min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 Min