Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm) (optioneel)
- 200 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 250 g havuç, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 100 g domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 150 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 50 g mantar, ikiye bölünmüş
- 1 kuru defne yaprağı (optioneel)
- 6 dal karışık taze ot (ör. fesleğen, adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 4 dal maydanoz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 120 g tuz, iri taneli
- 1 yk zeytinyağı
-
30
g su
of 30 g sek beyaz şarap
- Voeding
- per 4 porsiyon
- Calorieën
- 2226 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 18.4 g
Alternatieve recepten
Mantarlı Risotto
40 min
Tavuk Bulyon
45 min
Et Bulyon
45 min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1 godz. 10 min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Kıbrıs Usulü Zeytinli Bidda
1 godz. 30 min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 min
Coleslaw Salatası
15 Min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Mayonez
10 Min
Hünkar Beğendi
1h 5min