Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
120
g ayçiçek yağı
of 120 g üzüm çekirdeği yağı - 1 yumurta sarısı
- 15 g hardal
- 1 yk limon suyu
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
- ½ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- 20 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 25 g kapari turşusu
- 1000 g derisiz, kılçıksız çipura fileto, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 15 - 20 g frenk soğanı, ince kıyılmış
- ¾ limonun kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 500 g su
- 750 g bebek patates, (yaklaşık 5 cm boyutundaki patatesler, 4'e bölünmüş (bk. öneriler)
- 1 - 2 dal dereotu, ince kıyılmış
- 3 - 4 yk riviera zeytinyağı
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2757.1 kJ / 659.6 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 35.2 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1h 20 min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20min
Balkabaklı Risotto
25 min
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3h
Mantarlı Risotto
40min
Çikolatalı Parfe
2sa 25 dk
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1h
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Ketojenik Krakerler
1h