Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
120
g ayçiçek yağı
of 120 g üzüm çekirdeği yağı - 1 yumurta sarısı
- 15 g hardal
- 1 yk limon suyu
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
- ½ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- 20 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 25 g kapari turşusu
- 1000 g derisiz, kılçıksız çipura fileto, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 15 - 20 g frenk soğanı, ince kıyılmış
- ¾ limonun kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 500 g su
- 750 g bebek patates, (yaklaşık 5 cm boyutundaki patatesler, 4'e bölünmüş (bk. öneriler)
- 1 - 2 dal dereotu, ince kıyılmış
- 3 - 4 yk riviera zeytinyağı
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2757.1 kJ / 659.6 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 35.2 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Erik ve Kuru Kayısılı Dondurma
6 godz. 30 min
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30 Min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Geen beoordelingen
Yumurtalı Farfalle
1 Std. 30 Min
Puttanesca Sos
55 dk
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1 Std. 15 Min
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30 Min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Vanilyalı Dondurma
14 Std. 20 Min
Pastırmalı Humus
15min