Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g pırasa, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 40 g zeytinyağı
- 600 g karışık sebze (ör. patates, havuç, kabak, kereviz sapı, domates, pazı yaprağı, pişmiş kuru fasulye, bal kabağı), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 1000 g su
- 2 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 1 tk tuz
- 40 - 60 g yüksük makarna veya onun yerine geçebilecek kurutulmuş kısa makarna
- 6 tk zeytinyağı
- 6 taze fesleğen yaprağı, parçalara bölünmüş
- 6 - 18 tk Parmesan peyniri, rendelenmiş
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1202 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Keine Bewertungen
Pırasa ve Patates Çorbası
45min
Taneli Sebze Çorbası
50min
Yulaflı Sebze Köftesi
50min
Balkabaklı Risotto
25min
Bircher Müsli
12 Std. 10 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Kereviz Remoulade
Keine Bewertungen
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1u. 15min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1u. 15min
Sebzeli Etli Püre
35min