Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g tereyağı, tuzsuz
-
1000
g taze bezelye
of 1000 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş - 600 g su
-
1
yk ev yapımı bulyon ezmesi
of 1 küp tavuk bulyon (0.5 lt için) - 200 g süzme yoğurt, yağlı
- 2 tutam toz karabiber, damak tadına göre
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 778 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Mantarlı Risotto
40min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Geen beoordelingen
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30min