Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 20 g ayçiçek yağı
- 3 diş sarımsak
- 250 g ayıklanmış orta boy karides
- 50 g taze soğan, kabaca doğranmış
- 20 g sebze yağı
- 2 - 3 tutam pul biber
- 20 g taze sıkılmış limon suyu
- 40 g ponzu sosu (bk. Öneriler)
- 1 tk esmer şeker
- 2 - 3 tutam tuz
- 2 - 3 tutam beyaz biber, toz (optioneel)
- susam tohumu, beyaz, serpmek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 652.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ballı Bademli Pasta
30min
Yoğurt
19u. 45min
Süt Helvası
2h 25min
Lokanta Usulü Domates Ezmesi
20 min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Geen beoordelingen
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Geen beoordelingen
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2h
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15 phút
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2 Std. 30 Min
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3h 25 min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 min
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 min