Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g aşurelik buğday, 1 litre su ile 8 saat ıslatılıp süzülmüş (ıslatılmamış hali 250 g)
- 2000 g su
- 2 ¾ tk tuz
- 100 g fındık turp, ince dilimlenmiş
- 140 g konserve mısır, suyu süzülmüş
- 100 g salatalık, küp küp doğranmış
- 150 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 50 g beyaz peynir, sert, kabaca ufalanmış
- 10 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- 200 g yoğurt, yağlı
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 10 g hardal
- 10 g bal
- 15 g sirke
- 10 g zeytinyağı
- 10 g limon suyu
- ⅛ - ¼ tk toz karabiber
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1083 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 627 mg
Alternatieve recepten
Bağışıklık Güçlendirici Shot
10 min
Semizotu Yemeği
1h 5min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Keine Bewertungen
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Keine Bewertungen
Çağla Ezmesi
10 min
Ananas ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
5 Min
Fresa Colada Mokteyl
5 Min
Spagetti Carbonara
40 min
Domatesli Şehriye Çorbası
30 min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 Min
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10 min
Babagannuş
1 Std.