Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g karışık sebzeler, sotelemek için (ör. kereviz, havuç, soğan), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 dal kekik, taze, sadece yaprakları
- 40 g zeytinyağı, eti mühürlemek için ekstra 1 yk zeytinyağı
- 500 g dana sokum tek parça, temizlenmiş
- 150 g kültür mantarı, kalın dilimlenmiş
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 25 g ev yapımı bulyon ezmesi, sebze veya et
- 25 g domates püresi
-
80
g kırmızı şarap
of 80 g su - 80 g su
- maydanoz, taze, servis etmek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1835.7 kJ / 458.7 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 100 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 Min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 Std. 15 Min
Somon Tartar
10 Min
Müsli Smoothie
15min
Tavuk Eti Suyu
Keine Bewertungen
Peynirli Karides Tava
35min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 Min
Kıymalı Ispanak
45 Min
Sebzeli Tavuk
45 Min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min
Bolonez Sos
1sa 5 dk