Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g su
- 800 g balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 943 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min
Buharda pişmiş kabak
35min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Buharda Pişmiş Somon
30min
Buharda pişmiş biber
25 Min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1 Std.
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Buharda pişmiş brokoli
20 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min