Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g su
- 800 g balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 943 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Buharda pişmiş brokoli
20min
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1óra 35p
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Buharda pişmiş kabak
35min
Buharda pişmiş bezelye
20min