Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sos
- 4 - 5 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 15 g taze sıkılmış limon suyu
Buharda Pişmiş Çipura Filetosu ve Renkli Biberler
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 600 g çipura, derisiz, kılçıksız (yaklaşık 150 g'lık 4 fileto)
- 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
100
g sarı biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
of 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm) - 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 50 g su
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1412 kJ / 337.5 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Basmati Pilavı
1 godz.
Tavuklu Pilav
1 godz. 10 min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Pancar Carpaccio
20 min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45 min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2 godz.
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1 godz. 20 min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 godz. 30 min
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1 Std. 55 Min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min