Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Walnusshälften
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 EL Pflanzenöl
- 5 EL Olivenöl
- 30 g Kapern, klein (Nonpareilles), abgetropft
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
8
Scheiben Baguette (2 cm)
of 8 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 1 Büffel-Mozzarella (300 g), in Scheiben (5 mm)
- 8 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2331 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Erdbeer-Pistazien-Tarte
4h
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Iberico-Schinken-Creme
10min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Thunfisch-Tapenade
5min
Oliven-Paté
5min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min