Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Reducción de balsámico
- 160 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de azúcar
- 50 g de aceite de oliva
- 4 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
Lentejas
- 1500 g de agua
- 100 g de lentejas de 4 mm
- 1 cucharadita de sal
Armado
- 500 g de tomate cortado en rodajas
- 300 g de queso fresco cortado en rodajas
- 30 g de berros
- sal a gusto
- pimienta negra recién molida,a gusto
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Cocción de garbanzos
12 Std. 55 Min
Huevos duros (6 piezas)
20 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Huevos duros (4 piezas)
20 min
Remolacha cocida (Pelar)
40 min
Curry de lentejas
1h 25min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Ensalada de cuscús de coliflor
15min
Salsa para pastas: tomate y berenjena
35min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1 godz. 45 min