Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di fili di erba cipollina fresca interi, lavati
- 700 g di acqua
- 200 g di riso Originario
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di carote, pelate e a rondelle
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 2 fette di prosciutto cotto
- 2 olive nere denocciolate a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3627 kJ / 867 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 43.1 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Crêpes alle zucchine
1 Std. 15 Min
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6h 30min
Pasta gratinata
50 Min
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1h 10min
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20min
Hosomaki
2h
Omini di pomodori
1 Std.
Cordon bleu
30 Min
Crakerstrelli
2h
Gelato al Primitivo di Manduria
24 Std. 30 Min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min