Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 40 g Kapern, abgetropft
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (à 140 g), abgetropft
- 120 g Joghurt, 1,5% Fett
- 20 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 4 Frühlingszwiebeln, klein, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 771 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Radieschen-Ziegenkäse-Creme
3 Std. 10 Min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20 min
Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen
45 min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 min
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Penne mit Makrele und Cherry-Tomaten
35 min
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1 Std.
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40 min
One Pot Mac and Cheese
25min
Spinat-Frischkäse-Nudeln
45 min