Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 40 g Kapern, abgetropft
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (à 140 g), abgetropft
- 120 g Joghurt, 1,5% Fett
- 20 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 4 Frühlingszwiebeln, klein, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 771 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
One Pot Mac and Cheese
25 min
Thunfischpizza quattro stagioni
1h
Risotto mit frischen Steinpilzen
35min
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20 min
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Fischcurry
45 min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1h
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Gedämpfter Fisch mit Reis-Pilaw und Gemüse
50min
Asia-Reis mit Garnelen
40 Min