Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 gramů krup, ječných
- 780 gramů zeleninového vývaru
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů máslové dýně, oloupané, na malé kousky
- 130 gramů žampiónů, na čtvrtky
- rukola, podle chuti
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 1289 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 Min
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40min
Zapečená vařená zelenina se sýrovou omáčkou
40 Min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 Std. 40 Min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 Min
Kroupový salát s rajčaty
45 Min
Hanácká trošková polévka
8 godz. 55 min
Houbovo-cizrnová směs
9h
Pomalu vařená cizrna
14h 40min
Fazolková polévka
35 Min