Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de crevettes crues, décortiquées et déveinées
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé
- 1 c. à café de piment pili-pili déshydraté en poudre
- 1 c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
-
½
c. à café de fond de volaille maison (voir "Conseil(s)")
of ½ cube de bouillon de poule - 150 g de concombre, épépiné et coupé en bâtonnets (5 cm x 1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 924.7 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veau aux poivrons à la sauce piquante
45 Min
Crevettes yakisoba
35 dk
Japchae
1sa 30 dk
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 dk
Nouilles chinoises façon thaïe au poulet
25 Min
Curry rouge thaï
1sa
Chop suey aux gambas
1sa
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20 Min
Bobó de crevettes
45 Min
Curry vert de cabillaud
50 Min
Salade de bœuf thaïe
30 Min
Poulet à la pékinoise
45 Min