Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 880 g de viande de bœuf, tranchée finement (plat et rond de tranche ou rumsteck)
- 100 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 100 g de carotte, coupée en bâtonnet
- 80 g de haricots verts frais, coupés en lanières
- 2 saucisses, sans peau et coupées en lanières (env. 200 g)
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 80 g de vin rouge
- 750 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
2
c. à café de fond de viande
of 2 cubes de bouillon de viande - 300 g de riz
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2129.4 kJ / 508.9 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 748.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veau aux poivrons à la sauce piquante
45 min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 min
Boulettes de bœuf aux cacahuètes
1 Std. 20 Min
Poulet gingembre-citron
1 Std. 5 Min
Porc vindaloo
2 Std. 30 Min
Poulet à l'huile de sésame, sauce de soja et vin de riz
45 min
Poulet aux gombos à la brésilienne
50 min
Poulet rhum-coco
2 Std. 30 Min
Emincé de poulet aux amandes et sauce citron
35 min
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9 godz. 15 min
Ailerons de poulet marinés
1 Std. 30 Min