Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gombos verts frais
- le jus d'un citron jaune
- 1 piment rouge frais, épépiné
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1140 g de pilons de poulet, avec la peau (env. 10)
-
1
c. à café de fond de volaille
of 1 cube de bouillon de poule - 150 g de tomates concassées en conserve
- 50 g de bière pur malt
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 c. à café de sel
- 20 g de vinaigre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Eiwitten
- 54.1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 895.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous d'agneau et légumes
1h 10 min
Agneau au citron
1h 10 min
Pastilla au poulet
1h 10 min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50min
Couscous marocain
50min
Porc vindaloo
2h 30 min
Poulet à l'huile de sésame, sauce de soja et vin de riz
45min
Riz Biryani
45min
Poulet et riz aux sept-épices
35min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres
40min
Roulé de bœuf à la brésilienne
1h 10 min