Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gombos verts frais
- le jus d'un citron jaune
- 1 piment rouge frais, épépiné
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1140 g de pilons de poulet, avec la peau (env. 10)
-
1
c. à café de fond de volaille
of 1 cube de bouillon de poule - 150 g de tomates concassées en conserve
- 50 g de bière pur malt
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 c. à café de sel
- 20 g de vinaigre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Eiwitten
- 54.1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 895.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous marocain
50 Min
Ragoût express d'agneau épicé
30min
Ragoût angolais de poulet aux cacahuètes et gruau de maïs
1 Std. 5 Min
Bobó de crevettes
45 Min
Roulé de bœuf à la brésilienne
1 Std. 10 Min
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min
Porc vindaloo
2 Std. 30 Min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 Std. 5 Min
Poulet à l'huile de sésame, sauce de soja et vin de riz
45 Min
Farofa
15 Min
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9h 15min
Riz Biryani
45 Min