Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour le cercle à pâtisserie
- 2 blancs d'œufs
- 60 g de sucre roux
- 60 g de farine de blé, et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 2 jaunes d'œufs
- 400 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2134.9 kJ / 510.8 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Layer cake
1h 45min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 godz.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 godz. 30 min
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Entremets aux deux chocolats
35 min
Entremets façon tiramisu
5 godz.
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min