Entremets aux deux chocolats

Entremets aux deux chocolats

3.1 87 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
8 parts

Ingrediënten

La génoise
  • 2 œufs blancs et jaunes séparés
  • 60 g de sucre roux
  • 60 g de farine de blé
La mousse au chocolat noir
  • 400 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
  • 60 g de sucre glace maison
  • 200 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
La mousse au chocolat blanc
  • 150 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 20 g de cacao en poudre non sucré

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 7.5 g
Calorieën 2177.4 kJ / 521.6 kcal
Vetten 36.4 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 41.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...