Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 60 g de sucre roux
- 60 g de farine de blé
La mousse au chocolat noir
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 60 g de sucre glace maison
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
La mousse au chocolat blanc
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2177.4 kJ / 521.6 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 36.4 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 Std. 30 Min
Patience aux fruits d'été
13h
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4u.
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Bavarois aux trois chocolats
15h
Entremets aux 2 chocolats
2 godz. 15 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 godz. 50 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Entremets façon tiramisu
5h
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min