Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g pomidorów, bez skórki, przekrojonych na pół, np. San Marzano, Lima, malinowych
- 40 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- ½ - 1 łyżeczka papryczki chili, suszonej, w płatkach
- 30 g oliwy z oliwek extra vergine
-
150
g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
of 150 g pancetty, pokrojonej w 1 cm kostkę - 1 łyżeczka soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 5 g bazylii, świeżej, tylko liście
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 506 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne all'arrabbiata
20 Min
Pasta à la Norma
50 Min
Sos neapolitański
1h
Sos pomidorowy z mięsem (ragù)
1h 40min
Salsa z pomidorów i kolendry
1h 5min
Sos romesco
1h 25 min
Sos puttanesca
45min
Sos pomidorowy z mięsem (ragù)
1h 30min
Sos pomidorowy
40min
Sycylijska caponata
30 Min
Sos warzywny (ortolana)
1h 5min
Sos amatriciana
50 Min