Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 160 g d'oignons grelot
- 25 g d'huile d'olive
- 750 g de viande de bœuf à braiser
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 120 g de vin rouge
- 1 orange, zeste et jus
- 50 g de concentré de tomate
- 30 g d'eau
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de romarin frais
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1997 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Curry de canard à l'ananas
30 dk
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min
Sauté de veau au chorizo
1h
Bœuf Stroganov
55 min
Bœuf aux cacahuètes
25 min
Longe de porc à la riojana
50 min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 min
Poulet au vin rouge
55 min
Porc vindaloo
2sa 30 dk
Estouffat toulousain
2 godz.
Bœuf à l'orange
1 godz. 25 min
Emincé de veau à la normande
35 min