Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rub
- 2 oz salt
- 2 oz garlic powder
- 3 tbsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp black peppercorns
- 1 heaping tbsp onion powder
- 1 tbsp dried thyme leaves
- 2 cinnamon sticks
- 6 dried ancho chilies
- 160 oz beef ribs (10 lbs., approx. 2 racks)
Sauce
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 ⅖ oz dried guajillo chilies, seeded and deveined
- 3 oz ancho chilies, seeded and deveined
- 1 cinnamon stick
- 5 allspice berries
- 1 tsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp fresh marjoram leaves
- 1 tsp dried thyme leaves
- 5 oz apple cider vinegar
- 15 oz water
- 2 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Aguachile
15min
Chicken Adobo
1h 25min
South Texas Carne Guisada
1u. 20min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Red Mole Chicken Enchiladas
1u.
Pork Tortas
2h 20min
Pozole Blanco
1u. 40min
Tamales Verdes
2h 55min
Biltmore Chicken Posole
1u. 30min
Chicken Mole
50 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min