Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rub
- 2 oz salt
- 2 oz garlic powder
- 3 tbsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp black peppercorns
- 1 heaping tbsp onion powder
- 1 tbsp dried thyme leaves
- 2 cinnamon sticks
- 6 dried ancho chilies
- 160 oz beef ribs (10 lbs., approx. 2 racks)
Sauce
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 ⅖ oz dried guajillo chilies, seeded and deveined
- 3 oz ancho chilies, seeded and deveined
- 1 cinnamon stick
- 5 allspice berries
- 1 tsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp fresh marjoram leaves
- 1 tsp dried thyme leaves
- 5 oz apple cider vinegar
- 15 oz water
- 2 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Braised Trotters
1 Std. 10 Min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Beef Barbacoa
2h
Chicken Mole
50min
Shrimp and Crab Stack
25min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h