Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filo stacks
- 80 g shelled Brazil nuts (see Tips)
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 sheet filo pastry
- 5 tbsp icing sugar
Berry and cream filling
- 200 g thickened cream
- 100 g mascarpone cheese
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp icing sugar
- 120 g strawberries, trimmed and cut into thin slices (see Tips)
- fresh mint leaves only, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1413.6 kJ / 336.6 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 51.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate fondant cake
40min
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
Chocolate volcanos
55min
Indulgent hot chocolate
25min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 Std. 20 Min
Portuguese-style crème brûlée
25min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min