Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Burro chiarificato (ghee)
- 250 g di burro, a pezzi
Pasta all'aglio e zenzero
- 100 g di spicchi di aglio
- 100 g di radice fresca di zenzero, pulita e a pezzi
- 90 g di olio di oliva
Lenticchie dahl makhani
- 1000 g di acqua
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 300 g di lenticchie nere beluga, secche, ammollate per 8 ore in 1000 g di acqua e scolate
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 3 semi di cardamomo
- 100 g di cipolla, a pezzi
- 150 g di pomodori, a pezzi
- 2 peperoncini verdi freschi, senza semi
-
1
cucchiaino di piri piri piccante in polvere
of ½ cucchiaino di salsa piccante, rossa - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- coriandolo fresco, tritato, q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1740.5 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie all'indiana
35min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Insalata russa di barbabietole
1h 10 min
Chili di tofu (vegan)
1h
Sundal di ceci
6hod. 45min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40min
Zuppa di tofu e verdure
50min
Verdure al curry
1h
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min