Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Burro chiarificato (ghee)
- 250 g di burro, a pezzi
Pasta all'aglio e zenzero
- 100 g di spicchi di aglio
- 100 g di radice fresca di zenzero, pulita e a pezzi
- 90 g di olio di oliva
Lenticchie dahl makhani
- 1000 g di acqua
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 300 g di lenticchie nere beluga, secche, ammollate per 8 ore in 1000 g di acqua e scolate
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 3 semi di cardamomo
- 100 g di cipolla, a pezzi
- 150 g di pomodori, a pezzi
- 2 peperoncini verdi freschi, senza semi
-
1
cucchiaino di piri piri piccante in polvere
of ½ cucchiaino di salsa piccante, rossa - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- coriandolo fresco, tritato, q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1740.5 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie all'indiana
35min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50min
Verdure al curry
1 Std.
Paella di fagioli rossi (vegan)
55 Min
Zuppa di pollo asiatica
50min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 godz. 30 min
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Salsa satay
20 Min
Riso Kashmiri
30 Min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min