Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 8 Eier (Kl. M), gekühlt
- 1 EL Sesam
- 1 Limette, Saft ausgepresst (40 g)
- 2 EL Sesamöl, geröstet
- 1 EL Sojasauce
- 9 Prisen Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Scheiben
- 125 g Babyspinat, frisch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 70 g Butter
- 400 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 600 g Milch, kalt
- 50 g Mehl
- 4 TL Wasabipaste
- 1 Daikon-Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2685 kJ / 640 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Asiatischer Gurkensalat mit geräucherter Entenbrust
10 Min
Sesam-Gurken-Salat als Sushi-Beilage
20 Min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 Min
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50 Min
Ravanello Tonnato
20 Min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5 Min
Honig-Zwiebeln
1h
Ingwer-Buttermilchküchlein mit marinierten Himbeeren Dessert
35 min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 20 min