Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au café
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 2 c. à café de café instantané
- 2 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
Le biscuit roulé
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1299.6 kJ / 310.1 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Bûche roulée noisette-café
1 godz. 20 min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Bûche express au praliné
45 min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3h 30min
Bûche royale
3 Std. 50 Min
Bûche chocolat-cassis
1 godz. 45 min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Moka
1h 15min