Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g kapusty pekińskiej, pokrojonej na 7-8 cm kawałki
- 2200 g wody
- 100 g soli
- 50 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 70 g kalarepy, pokrojonej na kawałki
- 30 g cebuli
- 2 ząbki czosnku
- 5 - 10 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2-3 mm plastry
- 35 g ryżu białego, długoziarnistego
- 15 g cukru
- 20 g szczypiorku, grubego, pokrojonego na 4-5 cm kawałki
-
30
g sosu rybnego
of 30 g sosu sojowego - 15 g papryki słodkiej, mielonej
- 15 g papryki ostrej, mielonej
- ½ łyżeczki chili, mielonego (optioneel)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 143.9 kJ / 34.4 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 2994.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pak choi na parze z sezamem i sosem sojowym
40min
Paneer
4h 5min
Boczek z kimchi
35 Min
Zupa z kimchi i tofu
30 Min
Koreański ramen z tofu
50 Min
Słodko-ostry sos chili
25 Min
Japońska zupa ramen
1h 50min
Zupa z grzybami w pięciu smakach
40min
Koncentrat bulionu azjatyckiego
1h 25 min
Japoński omlet z kapustą (okonomiyaki)
30 Min
Sałatka z wodorostów wakame z grzybami mun i sezamem
45min
Zupa miso z warzywami
30 Min