Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g orzechów włoskich, łuskanych
- 3 ząbki czosnku
- 5 - 10 g koperku, świeżego
- 260 g ogórków gruntowych, pokrojonych na kawałki
- 380 g jogurtu naturalnego, gęstego
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 50 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 903.7 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 628 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chłodnik ogórkowy z jogurtem naturalnym i awokado
40 Min
Topinambur po prowansalsku
50 λεπτ.
Chłodnik pomidorowy
30 λεπτ.
Chłodnik litewski
2u. 15min
Chłodnik z melona z szynką parmeńską
1ωρ. 20 λεπτ.
Fizoły ze śliwkami
9u. 30min
Salmorejo - chłodnik z Andaluzji
1h 5min
Salmorejo - hiszpański chłodnik pomidorowy
30 λεπτ.
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1h 15min
Krem chrzanowy z jabłkiem
1h 5min
Krem z topinamburu z kindziukiem
55 min
Bieszczadzkie fuczki z cebulą
45min