Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g orzechów włoskich, łuskanych
- 3 ząbki czosnku
- 5 - 10 g koperku, świeżego
- 260 g ogórków gruntowych, pokrojonych na kawałki
- 380 g jogurtu naturalnego, gęstego
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 50 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 903.7 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 628 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chłodnik ogórkowy z jogurtem naturalnym i awokado
40 min
Chłodnik litewski
2 Std. 15 Min
Gazpacho truskawkowe z kozim serem
15min
Masło kurkowe
1 godz. 5 min
Chłodnik z melona z szynką parmeńską
1 godz. 20 min
Salmorejo - hiszpański chłodnik pomidorowy
30 min
Salmorejo - chłodnik z Andaluzji
1 godz. 5 min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2h 50 min
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1 Std. 15 Min
Chłodnik pomidorowy
30 min
Zupa caldo verde
45 min
Solanka z mięsem
2 Std.