Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- 8 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Schalotte
- 20 g Butter
- 400 g Linguine
- 1 TL Salz
- 80 g Wermut, weiß (z.B. Noilly Prat)
- 200 g Crème fraîche
- 20 g Kapern, eingelegt (Nonpareilles), abgetropft
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2794 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Lachs-Linguine
30min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25 Min
Zitronen-Lachs-Pasta
1 Std.
Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat
40min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20 Min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 Min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 Min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min