Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Schalotten, halbiert
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 Stängel Salbei, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 700 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Forellenfilet, geräuchert, in Stücke gezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2472 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto mit Zucchini
50min
Risotto milanese
35min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Risotto mit Zucchini
40min
Risotto alla Milanese
35min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min