Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote
-
1
piment rouge, petit, piquant, épépiné,
of 1 pincée de piment en poudre, piquant - 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 280 g de saucisse crue, pelée et coupée en petits morceaux (2-3 cm)
- 8 olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 8 olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 1 ½ c. à café de sel
- 700 g d'eau
- 350 g de pâte sèche, type penne rigate, d’excellente qualité
- 300 g de brocoli, détaillé en bouquets, coupés en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti Carbonara
35 Min
Spaghetti tomates et lardons
35 Min
Spaghettis à la carbonara
30 Min
Pâtes au thon
30 Min
Pâtes au poulet, champignons et haricots verts
40 Min
Penne au thon
35 Min
Œufs brouillés épinards fromage de chèvre
25 Min
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 Min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35 Min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45 Min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 Min