Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote
-
1
piment rouge, petit, piquant, épépiné,
of 1 pincée de piment en poudre, piquant - 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 280 g de saucisse crue, pelée et coupée en petits morceaux (2-3 cm)
- 8 olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 8 olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 1 ½ c. à café de sel
- 700 g d'eau
- 350 g de pâte sèche, type penne rigate, d’excellente qualité
- 300 g de brocoli, détaillé en bouquets, coupés en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettis à la carbonara
30min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Pâtes et petits pois
35 Min
Penne au thon
35 Min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 Min
Crêpes vertes au jambon et au fromage
55min
Cornettes à la viande hachée
30min
Dinde farcie, sauce aux canneberges
4h
Curry de poulet à la japonaise
55min
Spaghetti tomates et lardons
35 Min
Gratin de cornettes
50min
Pâtes au poulet, champignons et haricots verts
40 Min