Pappardelle roquette et ricotta

Pappardelle roquette et ricotta

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

Les pâtes
  • 300 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 3 œufs
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto
  • 20 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 20 g de pecorino romano en morceaux (2-3 cm)
  • 150 g de roquette feuilles lavées et séchées
  • 10 g de noix décortiquées
  • 10 g de pistaches décortiquées, non salées
  • 1 gousse d'ail (optioneel)
  • 80 g d'huile d'olive extra vierge délicate (déjà pesée dans un pichet)
  • 100 g de ricotta fraîche

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 2653 kJ / 634 kcal
Vetten 36 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 60 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...