Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pâtes
- 300 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino romano, en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de roquette, feuilles lavées et séchées
- 10 g de noix décortiquées
- 10 g de pistaches décortiquées, non salées
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge délicate (déjà pesée dans un pichet)
- 100 g de ricotta fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Gratin de cornettes
50 min
Carbonara végétarienne
30 min
Macaronis à la montagnarde
30 min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Pain paysan
3 Std.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Linguine au pesto avec agrumes et herbes
25 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min