Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pâtes
- 300 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino romano, en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de roquette, feuilles lavées et séchées
- 10 g de noix décortiquées
- 10 g de pistaches décortiquées, non salées
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge délicate (déjà pesée dans un pichet)
- 100 g de ricotta fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45 Min
Cassolette de feta grillée
25 Min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Salade de chou-fleur et patate douce aux fruits à coque
40min
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45 Min
Pizza quatre saisons
1 godz. 30 min
Nouilles sautées aux légumes
30 Min
Tarte aux épinards
55min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min