Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Zucchini, in Stücken
- 200 g Karotten, in Stücken
- 50 g Oliven, entkernt
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 10 Blättchen Basilikum, frisch
-
600
g Hühnerfilets
of 600 g Hühneroberkeule, ohne Knochen und Haut - etwas Olivenöl zum Bestreichen
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen und etwas mehr für das Fleisch
- 1 Bio-Zitrone, in Scheiben
- 1000 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 250 g Rollgerste
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Naturjoghurt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1470 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Polenta-Hendl-Eintopf
40 min
Hähnchen-Pilaw
45 min
Curry-Hirsotto mit Huhn und Ananas
50 min
Quinoa-Risotto Provençale
30 min
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1h 15min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 min
Gerste mit Paradeisern und Henderl
45 min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35 min
Kürbissuppe mit Hirse
35 min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 min