Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1 Ei (Kl. M)
- 120 g Tomaten, halbiert, entkernt
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale abgerieben, 1 EL Saft ausgepresst
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 20 g Mayonnaise
- 50 g Sahnejoghurt
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- ½ TL Worcester-Sauce
- 60 g Rucola
- 12 Scheiben Roastbeef
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 236 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinemedallions mit Romanesco
40 min
Garnelensalat
25 Min
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50 Min
Grillhähnchen-Salat
20 Min
Parmesancracker
20 Min
Filet Wellington
1h 45 min
Gebackenes Kräuterhähnchen mit Bohnen-Rucolapesto-Salat
55 min
Beschwipster Gockel
9 godz.
Gefüllte Pimientos de Padrón
25 Min
Putenrouladen mit Ricotta-Tomaten-Füllung und Gemüse
1h 20 min
Geflügel-Curry-Salat im Glas
25 Min
Tomaten-Burger
30 min