Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g Weizenmehl, glatt
- 230 g Roggenmehl Type 960, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 180 g Wasser
- 70 g Milch
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Germ
- 20 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 2 ½ TL Salz
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Äpfel, in Stücken
- 120 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 3 - 4 Knoblauchzehen, halbiert, nach Geschmack
- 3 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Cayennepfeffer
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 rote Zwiebel
- 120 - 150 g Sauerrahm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Eiernockerl
30 Min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 Min
Marillennektar
2h
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 godz. 25 min
Salzstangerl
1 godz. 25 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Liptauer
15min
Bröselknödel
40 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Langos
1 godz. 55 min