Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pie Crust
- 120 g unsalted butter, chilled, diced
- 60 g vegetable shortening, chilled, diced
- 280 g plain flour
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 6 - 8 Tbsp water, cold
- unsalted butter, for greasing
Banana Filling
- 30 g orange juice (approx. 1 orange)
- 760 g bananas, sliced
- 60 g unsalted butter, diced
- 680 g single cream
- 140 g caster sugar
- 6 egg yolks, from large eggs
- 4 Tbsp cornflour
- 1 tsp natural vanilla extract
- ¼ tsp fine sea salt
- 60 g unsalted butter
Pie Topping
- 2 tsp sugar
- 450 g whipping cream
- ¼ tsp natural vanilla extract
- 130 g bananas, sliced (1 cm) (approx. 1 banana)
- 15 g orange juice (approx. ½ orange)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3992 kJ / 954 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20 min
Apple Rose Tart
1h 40min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30 min
Chocolate Salami
4 Std. 5 Min
Noodle Soup
35 Min
Marbled Chocolate Risotto
45min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Raspberry Dacquoise
2h
Butter Beer
30min
Chocolate Marquise
4 Std. 55 Min
Pink and White Macarons
1h 30min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4h 30 min