Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 2 bataty, nieobrane (ok. 150 g każdy)
- 150 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki liści kolendry, świeżych, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 80 g czerwonej cebuli
-
½
papryczki chili habanero, bez gniazd nasiennych
of ½ papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych - 4 kostki lodu
- 300 g okonia morskiego, świeżego, bez skóry i ości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 300 g fileta z łososia, świeżego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- ½ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 947 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kwaśne curry rybne (Fish ambul thiyal)
1h
Zupa miso
45min
Steki z polędwicy wołowej z sosem chimichurri
40min
Pasta zhong
15 min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1h 5min
Tajskie paczuszki z łososia na parze
1h 20min
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1h 10min
Carimañolas z mięsem i serem
3 Std. 5 Min
Zupa Pho
1h 20min
Pierożki shaomai
2h
Ciasto wonton
50 Min
Sałatka azjatycka z klopsikami
4h 20min