柿乾茄醬炒雙鮮

柿乾茄醬炒雙鮮

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • (含川燙和料理用)
    1020 克
  • 柿乾 切塊
    4 顆
  • 生花枝圈
    80 克
  • 蝦仁
    100 克
  • 香油
    15 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 番茄醬
    50 克
  • 綠色花椰菜 切小朵
    80 克
  • 切段
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 16.4 g
Calorieën 893 kJ / 213.6 kcal
Vetten 4.6 g
Vezels 7.2 g
Koolhydraten 34.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...