"Cullen Skink" - Fischsuppe

"Cullen Skink" - Fischsuppe

3.9 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Öl zum Einfetten
    etwas
  • Eier
    4
  • Wasser
    400 g
  • Milch
    400 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • weiße Fischfilets geräuchert (original Schellfisch)
    450 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Salz
    1 TL
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL
  • frische Kräuter gehackt
    1 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 32 g
Calorieën 1411 kJ / 337 kcal
Vetten 20 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...