Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- etwas Öl zum Einfetten
- 4 Eier
- 400 g Wasser
- 400 g Milch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 450 g weiße Fischfilets, geräuchert (original Schellfisch)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL frische Kräuter, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karamelleis
9h
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16h 45min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40 dk
Grüne Gemüsesuppe
35 dk
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 Min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40 dk
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2 godz. 20 min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Kärntner Kletzennudeln
27 Std. 50 Min
Lamm mit Artischocken
1h 30min