Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Schalotten, halbiert
- 10 g Butter
- 400 g Erbsen, tiefgekühlt
- 150 g Milch
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr für die Muscheln
- 1 TL Zitronensaft, etwas mehr für die Muscheln
- 4 Scheiben Frühstücksspeck
- 8 Jakobsmuscheln
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- schwarze Sesamsamen zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1835 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Tatar
10 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 phút
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 phút
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 phút
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 phút
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30 min.
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5h 50min
Rindfleisch-Tatar
30min